Web-квест "Безпечний Інтернет"- 2022


8 лютого 2022 року у світі відзначався День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. Метою Дня безпеки в Інтернеті є поширення знань про безпечне, відповідальне і позитивне використання цифрових технологій для дітей та молоді.

З цієї нагоди для учні 9-Б класу Миколаївського ліцею №2 з 14 по 18 лютого 2022 року вчитель інформатики Берковською Катериною Володимирівною провела веб-квест

"Безпечний Інтернет". Метою заходу було ознайомлення учнів з технологією "веб-квест"; вдосконалення практичних навичок застосування різних онлайн інструментів; підвищення рівня роботи у мережі Інтернет та вміння користуватись інтернетом безпечно; розгляд актуальних питань щодо боротьби з кібербулінгом та визначення рівня залежності дітей від інтернету.

Під час проведення веб-квесту на учнів чекала захоплююча подорож мережею Інтернет із виконанням 4-х обов'язкових завдань, кожне з яких включало в себе серію запитань і оцінювалось відповідною кількістю балів.  

У день проведення веб-квесту учні протягом 40 хв. мали змогу проходити завдання, які були розміщені на сайті (https://sites.google.com/view/9klasgim). По завершенні змагання всі учасники одержали оцінки і море позитивних емоцій.