«Я сильний, я зможу себе захистити!»

Автор:Ананевич Назар, учень 7-Б класу 

Хочете бути сильними і впевненими в тому, що готові до будь-яких неприємностей? Відвідайте тренінг із самозахисту, який організовує спортивний клуб , що на проспекті Центральному.

Учні 7-Б скористалися цією можливістю і провели свій вихідний із користю: не тільки опанували певні прийоми самозахисту, а й приємно провели час із однокласниками.

У приміщенні клубу нас зустріли інструктори: двоє хлопців та одна дівчина. Вони провели нас до залу, де ми почали розминку. Вона була веселою та різноманітною. Після цього ми обﹸєдналися в пари та почали опановувати прийоми самозахисту: вивільнення із захоплення, блокування удару тощо.

Ми ретельно відпрацьовували вправи, які нам пропонували наші інструктори. А це, скажу я вам, зовсім не просто! Дякуємо тренерам за їхні терплячість та наполегливість, бо врешті-решт нам удалося опанувати , хай і не бездоганно, основні прийоми самозахисту.

Також висловлюємо подяку батькам та класному керівникові за організацію заходу, гаслом якого можуть бути слова: «Я сильний, я зможу себе захистити!»