Челендж «Майстри Святого Миколая»


Напередодні новорічних свят кожна дитина мріє отримати подарунок чи гостинець під подушку. А що говорити про дітей, які у свій юний вік зазнали жахи війни та опинилися у важких життєвих обставинах. Тут не з чуток знають, що таке обстріли і цінують кожну мить, що дозволяє забути про війну. Всі діти чекають свята, подарунків і здійснення мрій. А головне миру, чистого і світлого неба над головою!

В школі №59 за ініціативи Вадима Філашкіна пройшов челендж «Майстри Святого Миколая». До участі в акції приєдналися учні 3 – 4 класів, батьки та вчителі. Діти вклали частинку своєї маленької душі, зробивши своїми руками подарунки для однолітків Мар’їнської загальноосвітньої школи №2.

 

Подарунки для дітей відвіз особисто Вадим Філашкін разом із своїм сином Назаром, який навчається в 4 – В класі. В.Філашкін: «Як приємно було бачити щасливі обличчя, палаючі очі і дитячу радість!»

Учні Мар’їнської загальноосвітньої школи №2 підготували сюрприз для гостей із Миколаєва – виступи школярів з піснями і танцями. 

Хочемо висловити подяку вчителям школи за їх працю, терпіння і турботу про дітей.